Gelijkwaardigheid en ruimte voor ambitie staan in onze platte organisatie centraal. Door vanuit je intrinsieke motivatie te werken, haal je het beste uit je werk en, nog belangrijker, uit jezelf! De TI Academy en de mogelijkheid om ieder jaar een cursus te volgen, dragen actief bij aan jouw ontwikkeling. 

Om de interface met elkaar niet te verliezen, komen we elke vrijdag naar kantoor in Vianen. Een gezamenlijke lunch en de vrijdagmiddagborrel staan vast op de agenda. Loop je ergens tegen aan of heb je waardevolle kennis opgedaan tijdens een project? Deel hem met je collega’s tijdens een kennissessie. Heb je een project succesvol afgerond of een tender gewonnen? Succes vier je met elkaar! 

De jaarlijkse BBQ, het Eindejaarsuitje en de sportieve activiteiten zoals een hardloopwedstrijd, maken het To Interface teamgevoel nog sterker.  

Kortom, bij To Interface werk je zelfstandig, maar nooit alleen!

Elk kwartaal organiseren we een sessie waarin we kennis met elkaar delen en een bezoek brengen aan een project van een collega.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.