Bij To Interface verwelkomen we nieuwe teamleden die samen met ons willen bouwen aan een duurzame toekomst. Of je nu een doorgewinterde professional bent of aan het begin van je carrière staat, hier vind je een plek waar je kunt groeien, leren en bijdragen aan uitdagende projecten. Laten we samen werken aan een betere wereld!

We vertellen je graag het verloop van ons sollicitatieproces. We vinden het namelijk belangrijk om hier zo transparant mogelijk in te zijn. Omdat wij eerst, door middel van een kennismakingsgesprek, willen weten of je past bij het team vragen wij voor het eerste gesprek niet om je CV. Uiteraard vragen wij hier later in de procedure wel naar omdat we dan dieper ingaan op je kennis en ambities!

Bekijk onze sollicitatieprocedure

 

Omdat het natuurlijk belangrijk is dat je je op je plek voelt in onze werkomgeving bieden wij je de mogelijkheid om alvast kennis te maken met je (directe) collega’s! Zij kunnen je meer vertellen over de werksfeer en hoe je werkdagen eruit komen te zien.

Leer het team kennen
Ambitie als uitgangspunt

Op basis van je persoonlijkheid, talenten en drijfveren, stippelen we gezamenlijk een pad uit en brengen dit tot uitvoer. Vanzelfsprekend houden wij vinger aan de pols en evalueren we de voortgang en de richting van je ontwikkeling.

Loopbaan Coaching

We besteden veel aandacht aan kennisontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling, waarin de ambitie van de medewerkers leidend is. Op projecten met collega’s zorgen we voor coaching on the job. Je krijgt een eigen mentor en we organiseren intervisie en verdiepingssessies met collega’s.

To Interface als leerweg

Je neemt deel aan trainingen tijdens de TI Academy op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. Op individueel niveau wordt de opleidingsbehoefte vastgesteld en worden de inhoudelijke trainingen gepland. In onze eigen TI Academy volg je onderstaande vakinhoudelijke trainingen: Contract-management, Projectmanagement, Tender- en EMVI management

Persoonlijke ontwikkeling

Zowel individueel als in teamverband is er volle aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met trainingen op het gebied van ondernemerschap, communicatie en leiderschap. Hiermee ontdek je snel wie je bent en blijf je jezelf in een inspirerende en dynamische omgeving met veel plezier ontwikkelen.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.