“Gezamenlijk een bouwproject tot een goed einde brengen, het is en blijft mensenwerk. Ik ben altijd op zoek naar het gezamenlijk belang, want alleen dan kan de samenwerking echt tot bloei komen. Ik krijg energie van het gestructureerd en eenduidig vaststellen van afspraken, zowel upstream als downstream.”

Connor is een open en gestructureerde contractmanager die energie krijgt van het behalen een gezamenlijke doelen. Hij heeft afgelopen jaren ervaring opgedaan bij opdrachtnemers met de uitvoering, aanbestedingen en contractmanagement van infrastructurele UAV-gc projecten.

Door zijn analytische en gestructureerde manier van werken is Connor in staat snel tot de kern van het probleem te komen en overzichtelijk toe te werken naar oplossingen. Door zijn brede ervaring van uitvoeringswerken tot contractmanagement, is Connor een geschikte sparringpartner voor alle disciplines binnen een technisch project. Door zijn open en duidelijke manier van communiceren creƫert hij een goede basis voor samenwerken.

Connor is vanaf oktober 2020 werkzaam bij To Interface. Hiervoor heeft hij gewerkt als management trainee bij Van Hattum en Blankenvoort en als contractmanager bij VolkerWessels Infra Competence Centre. Hij heeft meegewerkt op de projecten Wegverbreding A1/A6 (SAAone), Rotterdamsebaan, Onderhoud Zaanstreek-Waterland en De Nieuwe N200.

Zijn kerncompetenties zijn: gestructureerd, doelgericht en communicatief sterk.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.