“Bijdragen aan de wereld van morgen. Door inhoud, mensen en processen vandaag met elkaar te verbinden. Mijn juridische achtergrond combineer ik graag met creativiteit, lef en innovatie om zo buitengewone projectresultaten te behalen.”

Annemarij is een gedreven contractmanager die zich onderscheid door haar openheid en enthousiasme. Zij gaat doortastend en doelgericht te werk waarbij zij out of the box kan denken. Annemarij krijgt er energie van wanneer op constructieve wijze wordt samengewerkt, er ruimte is voor vernieuwende idee├źn en vooraf afgesproken resultaten worden behaald. Deze aanpak en drijfveren stellen haar in staat om bij projecten met een innovatief karakter en veranderopgaven, een wezenlijke bijdrage aan het eindresultaat te kunnen leveren.

De afgelopen jaren heeft Annemarij als inkoop- en contractmanager ervaring opgedaan bij diverse publieke opdrachtgevers waaronder Rijkswaterstaat. Bij Rijkswaterstaat heeft zij onder andere meegewerkt aan de ontwikkeling van een tweefasen-contract als onderdeel van een pilot waarbij samenwerking met de markt centraal staat. Projecten waarin zij heeft meegewerkt: groot onderhoud A6 Lelystad Noord – Ketelbrug (realisatie), renovatie Prinses Marijkesluis (contractvoorbereiding) en nieuwbouw bijboot Griend (realisatie).

Haar kerncompetenties zijn: resultaatgericht, verbindend en creatief.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.