“Ik heb een technologieverslaving, ik sta op en doe wat ik het liefste doe: leren en mijn kennis delen. Als denker en doener gaat mijn hart hier sneller van kloppen! Kansen zien en oplossingen out of the box bedenken om het beter te doen, daar krijg ik energie van”.

John is een technisch professional en heeft carrières doorlopen in de medische technologie, infra-techniek en engineering. Hij is toegankelijk en werkt graag in een team van mensen met wie hij kan sparren. Gedreven, loyaal en servicegericht zijn ook woorden die goed bij hem passen.

In zijn loopbaan heeft hij de belangrijkste vaardigheden, kennis en ervaringen kunnen ontwikkelen om effectief te handelen op alle niveaus en richtingen. John heeft kennis en inzichten in principes van instandhouding- en bedrijfsvoering processen, systeemintegratie, functioneel specificeren, opstellen van instandhoudingplannen en het toepassen van systeem- en contractengineering.
Verder heeft John ook nog specifieke kennis op het gebied van informatiemanagement!

John werkt sinds februari 2023 vol energie en enthousiasme bij To Interface waar zijn kennis en persoonlijke motivatie wordt ingezet op het gebied van digitalisering.

John is begonnen in Rotterdam als Biomedisch Technoloog in het Sophia Kinderziekenhuis waar hij ervaring heeft opgedaan in het ontwikkelen van medische systemen ter ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek met als specialisatie Neonatologie. Als sluitstuk van zijn loopbaan in de medische technologie is hij kwartiermaker geweest voor de integratie en implementatie van een afdeling medische technologie in de Daniël den Hoed Kliniek. Tevens te Rotterdam.

Daarna werkte hij enkele jaren voor Rijkswaterstaat als senior-adviseur asset management tunnelbeheer. Bij Rijkswaterstaat heeft hij onder andere aan het begin gestaan van het (door)ontwikkelen van een prestatiecontract waarbij samenwerken met de markt centraal staat.

De laatste jaren heeft John als zelfstandige gewerkt voor verschillende opdrachtgevers, waaronder TenneT.

Kernwaarden van John zijn: creatief, lef, oplossingsgericht, analytische en innovatieve aanpak, enthousiasmeert zijn omgeving.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.