“Digitalisering is mensenwerk. Het gaat niet om de techniek, het gaat om wat we ermee doen! Mensen sneller, beter en slimmer laten samenwerken in een omgeving waar vraagstukken steeds complexer worden. Vanuit deze visie doe ik mijn werk.”

Na zijn ingenieursopleiding Bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft is Leo gaan werken als Ontwikkelaar en Productmanager van bouwkundige tekenapplicaties binnen diverse organisaties. Met de komst van Building Information Modelling (BIM) is hij zich naast de techniek ook gaan specialiseren in verander- en programmamanagement.

Als programmamanager en informatiemanager in complexe (BIM) opgaven gebruikt Leo zijn specialistische kennis en visiegericht denken om mensen te motiveren anders naar hun werk te kijken om van daaruit verbeteringen in gang te zetten. Hij is hierbij praktisch ingesteld en hij zoekt naar haalbare oplossingen. Het kan altijd sneller, beter en slimmer!

Leo is vanaf mei 2024 werkzaam bij To Interface. Hiervoor heeft hij gewerkt als Programma Manager BIM bij TenneT, als Programma Manager Digitaal Bouwen bij Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten en als BIM Specialist bij Royal HaskoningDHV.

Zijn kerncompetenties zijn: Resultaatgericht, conceptueel denken, samenwerkingsgericht.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.