“Het zwaartepunt van mijn kennis en ervaring ligt op het vlak van strategisch advies, project-, contract- en EMVI-managementrollen. Dit doe ik in de voorbereidings-, aanbestedings- en uitvoeringsfase van uiteenlopende complexe programma’s en projecten in de fysieke leefomgeving. Ik breng die expertise zowel in voor publieke als private opdrachtgevers van projecten op het gebied van smart cities, mobiliteit, infrastructuur en gebiedsontwikkeling.”

Maarten is nauw betrokken bij de ontwikkeling van eigen producten en diensten, zoals de Lichtmast Sensor Unit. Projecten waar Maarten aan heeft gewerkt zijn onder andere Programma Nationaal Smart City Living Lab, tender Roadmap Stedelijke Verlichting Eindhoven 2030, stadsbrug De Oversteek en gebiedsontwikkeling Waalsprong (beide voor gemeente Nijmegen). Tevens is Maarten betrokken bij diverse projecten in België (vastgoed en infrastructuur) en India (infrastructuur). Door deze projecten heeft Maarten veel kennis en ervaring opgedaan met integraal project- en contractmanagement, expliciet werken, realisatiestrategieën, businesscases, PPS, geïntegreerde contracten, aanbestedingsprocessen en contractuitvoering.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.