“Mijn ervaring en werkplezier ligt met name op het gebied van tender- en EMVI-management van geïntegreerde contractvormen (DBM, D&C). Ik heb ruime kennis van concurrentiegerichte dialogen, het opstellen van BPKV-/EMVI-plannen en inkoop-/contractstrategieën. Ik werk voor zowel publieke als private opdrachtgevers in de sectoren infrastructuur, mobiliteit en gebiedsontwikkeling.

Cedric verbindt mensen en partijen om te komen tot de best denkbare oplossing voor complexe vraagstukken. Zijn succesvolle aanpak komt voort uit een integrale benadering, namelijk het denken vanuit diverse disciplines, meerdere stakeholdersbelangen en verschillende projectfases (aanbesteding, uitvoering en onderhoud). Een sterk commitment aan de opgave om te ‘winnen’ en een focus op samenwerking zijn daarbij leidend.

Cedric is sinds 2013 partner bij To Interface. Daarvoor heeft Cedric gewerkt bij Twynstra Gudde, VolkerWessels en Koninklijke BAM Groep. Projecten waar Cedric aan heeft meegewerkt zijn de A2 Alliantie Hooggelegen, A2 Maastricht, Aanpak Ring Zuid Groningen, Hollandse Kust Zuid&Noord en de Openbaarvervoer Terminal Amsterdam-Zuid.

Zijn kerncompetenties zijn resultaat- en klantgerichtheid, analytisch en verbindend vermogen en samenwerking.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.