“Dynamische bouw- en infraprojecten die gepaard gaan met diverse belangen spreken mij aan. Een projectteam “in the flow” dat gezamenlijk één doel, met een vleugje digitalisering, nastreeft geeft mij positieve energie.”

Tijdens mijn loopbaan bij verschillende private partijen heb ik brede kennis en (praktijk)ervaring opgedaan in de voorbereiding en uitvoering van multidisciplinaire (D&C) projecten. De rollen (hoofd)werkvoorbereiding, manager projectbeheersing en projectcoördinatie/-management heb ik mogen vervullen. Daarnaast heb ik specifieke kennis op het gebied van digitalisering van de bouwsector (BIM) in de rol als vakgroepleider en “early adopter”.

Rogier werkt sinds mei 2019 bij To Interface. Hiervoor werkte hij voor Ballast Nedam en Van Hattum en Blankevoort onder meer aan de ondertunneling A2 Maastricht, parkeergarage P3 Schiphol en de ondergrondse fietsparkeergarage Beursplein.

Zijn kerncompetenties zijn: resultaatgericht, conceptueel denken, betrouwbaarheid en accuraat.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.