“Ik kijk een stap vooruit en denk in kansen en mogelijkheden“.

Afgelopen jaren heeft Sjoerd bij verschillende private partijen gewerkt aan multidisciplinaire projecten in de infrasector en gebiedsontwikkeling. Complexe situaties ziet hij als een
uitdaging en bekijkt hij vanuit verschillende perspectieven.

Projecten waar hij aan heeft gewerkt hebben een UAV-GC achtergrond met (bouw)team contractvormen vanuit de opdrachtnemers en opdrachtgeversrol. Doordat hij buiten de kaders denkt maakt hij het mogelijk om duurzame en toekomstbestendige oplossingen te realiseren.
Waar Sjoerd echt enthousiast van wordt is als hij kan bijdragen aan de ontwikkelingen van morgen. Hierdoor inspireert en motiveert hij mensen in zijn omgeving.
Samenwerken om tot het beste resultaat te komen geeft hem energie en anderen ervaren hem daarom als enthousiast en betrokken.

Sjoerd is sinds mei 2023 werkzaam bij To Interface. Hiervoor werkte hij 13 jaar voor WSP InfraOntwikkeling en Heijmans. Hij was betrokken bij gebiedsontwikkelingen (Meinerswijk, Arnhems buiten en Archimedeskwartier) en integrale infrastructurele projecten (A12 Waterberg Velperbroek en Energieweg Nijmegen). Projecten heeft hij doorlopen vanaf bestemmingsplan tot en met de oplevering waarbij zijn kracht lag in het creëren en concretiseren van een project.

Kernwaarden van Sjoerd zijn: Betrokken, Daadkrachtig, Ondernemend Strategisch, Mensgericht.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.