“Het creëeren van een open en transparante sfeer om zo alle randvoorwaarden te scheppen om gezamenlijk de projectdoelen realiseren, dat is mijn uitdaging.”

De ervaring van Sjoerd ligt in project- en technisch management bij publieke en private opdrachtgevers. Hij voelt zich thuis in complexe infrastructurele projecten, in zowel de voorbereidings-, aanbestedings- als realisatiefase.

Door zijn brede kennis en ervaring schakelt Sjoerd vloeiend tussen verschillende rollen in zowel de procesmatige als inhoudelijke kant van het project. Sjoerds specialisme ligt op het gebied van innovatieve contract- en samenwerkingsvormen (o.a. Best Value Aanpak), waarin Systems Engineering, geïntegreerde contracten en systeemgerichte contractbeheersing (SCB) de boventoon voeren.

Zijn expertise ten aanzien van tender en EMVI-management en specifiek de Best Value Aanpak wordt versterkt door zijn positief-kritische houding en kennis van zowel de publieke als private wereld.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.