“Ik haal plezier uit het boeken van resultaten door mensen te verbinden. Door mijn ervaring als bemiddelaar weet ik als geen ander wat voor resultaat je kunt halen als je mensen in hun kracht zet. Mijn oprechte nieuwsgierigheid, sterk inlevingsvermogen en voelsprieten voor omgevingsdynamiek zet ik dan ook graag in tijdens projecten. Communicatie en participatie zijn daarin sleutelwoorden voor mij om het project tot een succes te maken. Mijn ambitie is om Nederland samen met haar inwoners en bedrijven toekomstbestendig te maken. Thema’s als energietransitie, waterveiligheid en duurzaamheid vind ik enorm interessant.”

Sinds 2016 heeft Wouter ruime ervaring opgebouwd in het verbinden van mensen in complexe projecten binnen de ruimtelijke ontwikkeling. Hij is een gedegen adviseur waar menig professional naar luistert. Daarin komt met name zijn duidelijke visie, creativiteit en zijn goede begeleiding terug in de feedback van opdrachtgevers.

Hij weet de relatie te leggen tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau en weet zijn omgeving met zich mee te krijgen. Na jaren in de bemiddeling te hebben gewerkt heeft Wouter de stap gezet om nu vanuit de rol van Omgevingsmanager of Adviseur/Projectleider Energietransitie impact te maken in projecten. Wouter heeft bij To Interface o.a. gewerkt in de warmtetransitie als Projectleider en Beleidsmedewerker verduurzamen maatschappelijk vastgoed (VNG), als adviseur participatie in de Regionale Energie Strategie (RES) bij gemeente de Ronde Venen (Rho) en als Omgevingsmanager bij Projectontwikkeling Gezondheidscentrum Emmeloord (Hegeman).

De kerncompetenties van Wouter zijn verbindend, omgevingsbewust, communicatief sterk, resultaat- en mensgericht en onderscheidend vermogen.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.