We vertellen je graag het verloop van ons sollicitatieproces. We vinden het belangrijk om hier zo transparant mogelijk in te zijn. Omdat wij eerst door middel van een kennismakingsgesprek willen weten of je past bij het team vragen wij voor het eerste gesprek niet om je CV. Uiteraard vragen wij hier later in de procedure wel naar omdat we dan dieper ingaan op je kennis en ambities!

1. Neem contact op met To Interface

Bekijk hier onze vacatures. Je kunt ons mailen of bellen!

2. Ontvangst sollicitatie

Als we beide enthousiast zijn plannen we meteen een kennismaking in, op ons kantoor in Vianen!

3. Kennismaking

We willen graag een indruk krijgen van jou als persoon en je capaciteiten. Pas je bij To Interface en bij de functie? Dit geldt natuurlijk ook voor jou. Je kunt ons al je vragen stellen om erachter te komen of de functie en To Interface passen bij wat je zoekt.

4. Vervolggesprek

Na een succesvolle kennismaking nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. Hier gaan we dieper in op de inhoud van de functie. Wat verwachten we van jou en komt dit overeen met jouw verwachtingen?

5. Aanbod To Interface

Wanneer we na de twee gesprekken beiden enthousiast zijn doen we je graag een aanbod. Tijdens een afrondend gesprek lichten we mondeling de arbeidsvoorwaarden en het salarisvoorstel toe.

6. Welkom bij To Interface!

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan heten we je van harte welkom!

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.