Expertise
Advies- & strategievorming Terug naar overzicht

Advies- & strategievorming

De basis voor een succesvol proces of project is een heldere visie en strategie. Dit vereist inzicht in de doelstellingen en business case van de klant en het project. Andersom moeten deze ook gebaseerd zijn op een gedragen en overtuigende visie en strategie.  

Voor To Interface zijn beide onderdelen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij hebben door de jaren heen vele visies ontwikkeld en strategieën opgesteld, waaronder inkoop-, realisatie-, ontwikkel-, tender- en organisatiestrategieën, haalbaarheidsstudies en business cases. Daarin nemen wij altijd de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en klimaatneutrale oplossingen mee, en redeneren wij altijd vanuit zowel de overheid als het marktperspectief. To Interface is dan ook succesvol aan beide zijden van het spectrum. 

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.