Expertise
Exploitatie- & assetmanagement Terug naar overzicht

Exploitatie- & assetmanagement

Vastgoed en infrastructuur worden gerealiseerd met een reden: het faciliteren van organisatieprocessen of het bevorderen van mobiliteit. Met exploitatie- en assetmanagement zorgen wij voor balans tussen de kosten, kansen en risico’s enerzijds, en de gewenste prestaties van assets anderzijds. Het doel van To Interface is het realiseren van een gebouw of infrastructureel object dat optimaal beschikbaar en bruikbaar is gedurende haar hele levensduur.  

To Interface wil impact maken en bijdragen aan een leefbaar Nederland, nu en in toekomst. Belangrijke pijlers zijn duurzaamheid en klimaatneutraal zijn. Wij managen (facilitaire) diensten en/of onderhoudswerkzaamheden, monitoren kwaliteit en bewaken planning, budget en klanttevredenheid. Zo laten wij uw assets renderen en ondersteunen wij u bij het behalen van uw organisatiedoelstellingen.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.