Expertise
Procesmanagement & projectbeheersing Terug naar overzicht

Procesmanagement & projectbeheersing

Een procesgerichte aanpak, ofwel procesmanagement, vormt de basis om efficiëntie en effectiviteit in uw bedrijfsvoering te bereiken. Hiermee geven wij invulling aan het inrichten, implementeren, beheersen én optimaliseren van processen bij onze klanten.

Procesbeheersing
To Interface richt samen met de gebruikers de processen optimaal in. Dit vereenvoudigt de implementatie en de tooling is ondersteunend aan het proces, zodat de vooraf bepaalde resultaten en de kwaliteit worden geleverd. 

Procesoptimalisatie
Na verloop van tijd ontstaan er stappen die niet efficiënt en effectief zijn voor het totale klantproces. Wij zien het als een uitdaging om deze verspillingen te elimineren en waar mogelijk zelfs extra toegevoegde waarde te creëren voor de klant door onder andere de Lean Six Sigma methode toe te passen.  

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.