Expertise
Tender- & EMVI-management Terug naar overzicht

Tender- & EMVI-management

De tender- en EMVI-managers van To Interface realiseren in korte tijd een unieke samenwerking, bepalen de optimale strategie op basis van een gedegen analyse en vertalen die naar een winnende aanbieding. 

Tenders
In samenwerking met het tenderteam de klantvraag vertalen naar een passende aanbieding is onze expertise. Wij zijn gedreven in het analyseren van de uitvraag, de opdrachtgever en de omgeving/stakeholders. Op basis hiervan bepalen we de tenderstrategie en zorgen we voor een gezonde prijs-kwaliteitverhouding. Onze tendermanagers zijn bekend met opdrachtgeversorganisaties en hun processen, én hebben kennis van de inhoud. 

EMVI
Binnen aanbestedingen speelt kwaliteit een steeds grotere rol. Wij hanteren een bewezen succesvolle aanpak om stapsgewijs tot het beste plan te komen. Vanuit de winnende strategie schrijven wij onderscheidende en kwalitatieve plannen. Wij belichten de kracht van de opdrachtnemer, gebruik onze kennis van opdrachtgevers en leveren gevraagd en ongevraagd advies om optimaal te scoren op de gevraagde kwaliteitscriteria.  

Tendermanager

Voor meer informatie kun je met ons contact opnemen.

Contactpersoon
Cedric Lageman cla@tointerface.nl +31 6 23 01 12 80

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.