Mijn naam is Thijmen Plomp, sinds begin 2021 werkzaam bij To Interface. In mijn projecten werk ik zowel voor (publieke) opdrachtgevers als opdrachtnemers (bijv. bouwbedrijven). Hierin vervul ik rollen op het gebied van o.a. contractmanagement, projectmanagement en digitalisering.

Mijn ambities liggen bij complexe projecten binnen verschillende organisaties. De eerste jaren van mijn carrière wil ik zoveel mogelijk meters maken en kennis opdoen. Daarom wilde ik graag hier komen werken

To Interface
Mijn studie aan de Technische Universiteit Delft heb ik beëindigd met een afstudeeronderzoek bij To Interface. Tijdens het afstuderen merkte ik al dat dit een niet-alledaags bedrijf is. To Interface is een platte organisatie met gedreven mensen en enorm veel ervaring binnen diverse gebieden. Ik heb een uitstekende begeleiding gehad gedurende het afstuderen. Tegelijkertijd werd ik uitgedaagd om niet alleen met mijn bedrijfsbegeleider te sparren, maar om ook diverse interne presentaties te geven en daardoor de inhoudelijke discussies aan te zwengelen. En die kwamen er. Binnen To Interface worden periodiek diverse roloverleggen georganiseerd, waaronder het ‘project- en contractmanagement overleg’, waar op het scherp van de snede gediscussieerd wordt over de effectiviteit van onder andere circulariteit, gevolgen van prijsstijgingen en risicoverdelingen.

Persoonlijke ambities waarmaken
Mijn ambities liggen bij complexe projecten binnen verschillende organisaties. De eerste jaren van mijn carrière wil ik zoveel mogelijk meters maken en kennis opdoen. Daarom wilde ik graag hier komen werken. Wil je op maandag werken aan de energietransitie & digitalisatie van een grote netbeheerder en op dinsdag met je laarzen in de bouwkeet staan? Bij To Interface kan het! Ook als junior zijn er verschillende mogelijkheden om zelfstandig aan de slag te gaan binnen projecten. Collega’s staan altijd klaar om je te helpen. Daarnaast kan je veel leren omdat iedereen gestimuleerd wordt om kennis te delen in sparringsessies in de TI Academy. Zo leer je ook over onderwerpen buiten je eigen kennisgebied, wat To Interface een breed en gedreven werkplek maakt!